mellom

4 skyvespill, størrelse:44 x 44 cm. Tre/foto/Inkjet-print. Dokumentasjon av mellom utstilt på Trondheim folkebibliotek
Et normalt skyvespill har 15 kvadratiske brikker man kan flytte på innenfor et kvadrat hvor det er plass til 16 brikker. Vanligvis er målet ved dette spillet å finne den ene løsningen hvor alle brikkene danner et sammenhengende bilde.

I hvert av spillene i mellom er bildene på brikkene hentet fra et hverdagslig gjøremål; vaske ansiktet, kle på seg, spise. Hvor enn du flytter brikkene, vil du ikke finne den ene løsningen hvor brikkene danner et sammenhengende bilde.

Derimot finnes det et tekstlag under bildelaget. Målet i disse spillene er å lese ordene og forstå meningen som kommer frem i mellomrommene. Målet er undringen over betydningene som ligger under og om de sammen kan danne en meningsfull helhet.